info@wn-accountants.nl| 0416 - 74 54 13

Betrokken, Betrouwbaar en Betaalbaar

Duidelijke tarieven, maximale betrokkenheid en een scherp oog voor kostenbesparing. Dát is wat een MKB-ondernemer graag ziet bij zijn accountant.

Wie zijn wij?

Vanaf 1 januari 2016 hebben wij, Johan van Nordennen en Hans Waaijenberg, de handen ineen geslagen. Samen sterk! Twee weten meer dan één.

Johan van Nordennen is al 15 jaar werkzaam in de accountancy, waarvan de laatste 7 jaar als zelfstandig accountant. Daarnaast is hij Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB). Hierdoor is hij in staat om onze cliënten te begeleiden bij bedrijfsovernames en bedrijfsopvolging.

Hans Waaijenberg biedt al drieëntwintig jaar aan ondernemers professionele ondersteuning als AA-Belastingaccountant. Eerst als medewerker op middelgrote kantoren. Daarna als zelfstandig accountant en nu vanuit deze nieuwe maatschap.

Mensenwerk

Voor ons draait het niet alleen om cijfers. Sterker nog: mensen komen bij ons op de eerste plaats. In onze adviezen willen wij rekening houden met de achtergrond en de persoonlijke wensen van de ondernemer.

Door de kleinschalige aanpak is er alle ruimte voor die extra aandacht. En dus ook voor een open en transparante manier van samenwerken.

Die aanpak maakt dat MKB-ondernemers zich direct thuis voelen bij W+N Accountants & Adviseurs.

netwerkSterk netwerk

W+N Accountants & Adviseurs biedt een compleet dienstenpakket.

Daarvoor zetten wij niet alleen onze eigen kennis en ervaring in. Voor een aantal diensten doen wij een beroep op de partners uit ons uitgebreide netwerk. Stuk voor stuk specialisten die tegen concurrerende condities uitstekend werk leveren.

Duidelijk over kosten

Als ondernemer wilt u duidelijkheid over uw financiën. Wij helpen u daarbij. Niet alleen met heldere rapporten en concrete adviezen. Maar ook met een scherp tarief dat aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.

Alle reguliere werkzaamheden, zoals het opstellen van de jaarrekening, de aangiften en de financiële administratie, worden voor een vaste jaarprijs uitgevoerd. Periodiek betaalt u een vooraf afgesproken bedrag. U weet dus altijd waar u aan toe bent! Geen onverwachte facturen meer bij deze reguliere werkzaamheden.


Naar overzicht diensten Direct contact opnemen

J.E. van Nordennen AA RAB

e-mail sturen >>
t: 06-15316569

Registeradviseur
Bedrijfsopvolging

RAB-register

NBA-register

J. Waaijenberg AA